Θες να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου εύκολα και γρήγορα;

sixnotita-xrisis-tis-zigarias-pieridou-maria-dietitian-nutritionist
Ζυγαριά…Φίλος ή Εχθρός;
April 2, 2017
how-to-reduce-simptoms-of-the-stress-maria-dietitian-nutritionist
Πώς να αποβάλω το άγχος;
April 6, 2017

Θες να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου εύκολα και γρήγορα;

prasino-tsai-kai-apotoxinosi-maria-pieridou-dietitian-nutritionist

Οι τοξίνες βρίσκονται σε τρόφιμα φυτικής ή ζωικής προέλευσης, οι οποίες παράγονται από μικροοργανισμούς και λειτουργούν ως αντιγόνα στον οργανισμό.  

Πάρα κάτω μπορείτε να δείτε μερικές συμβουλές για να αποβάλλεται τις τοξίνες από τον οργανισμό σας μέσα από την διατροφή σας εύκολα και πρακτικά!

Συμπεριλάβετε στην διατροφή σας τα φρούτα και τα λαχανικά! Έχουν ψηλή περιεκτικότητα νερού το οποίο βοηθά το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες.

Σκούρα πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι.  Έχουν υψηλή περιεκτικότητα χλωροφύλλης η οποία βοηθά τον οργανισμό στη διαδικασία αποτοξίνωσης.

Εσπεριδοειδή όπως λεμόνι, πορτοκάλι και λάιμ.  Ενισχύουν το σώμα μέσω εξάψεων να αποβάλει τις τοξίνες, καθώς και βοηθούν να ξεκινήσει πιο γρήγορα η διαδικασία πέψης μέσω ενζυματικής λειτουργίας.

Σκόρδο..Είναι ένα από τα καλύτερα αποτοξινωτικά τρόφιμα.  Διεγείρει το συκώτι, το οποίο παράγει αποτοξινωτικά ένζυμα που ”καθαρίζουν” την πεπτική οδό από τις τοξίνες.

Πράσινο τσάι..Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό υγρής μορφής, το οποίο βοηθά τον οργανισμό ”καθαρίσει” από τις τοξίνες.

Ωμέγα 3 λιπαρά όπως λάδι από αβοκάντο ή λινέλαιο..Οι τοξίνες απορροφούνται από το λάδι και αποβάλλονται από το σώμα.

Όπως βλέπετε για την αποβολή των τοξινών από το σώμα σας δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη διατροφή αποτοξίνωσης ή να καταναλώσετε κάποιο σκεύασμα! Μπορείτε να το πετύχετε άμεσα και εύκολα με την κατανάλωση των παραπάνω τροφίμων! Ρωτήστε την διαιτολόγο σας για την συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης αυτών των τροφίμων!

esperidoidi-apotoxinosi-maria-pieridou-dietitian

tips-gia-apotoxinosi-pieridou-maria-dietitianapotoxinosi-fruta-kai-laxanika-maria-pieridou-dietitian